focusbari

Group 193

Τάσεις

Τάσεις

Αναζήτηση ανα Έτος
Αναζήτηση ανα Κατηγορία
21 / 092023Πως αλλάζει η ακρίβεια τις καταναλωτικές συνήθειες;

Η αλλαγή της οικονομικής κατάστασης, οι μισθοί και η ακρίβεια έχουν αποτελέσει σημαντικούς παράγοντες στην αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών όλων των Ελλήνων σε όλους τους τομείς.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας εδω

31 / 082023Focus On Tech Life Tips: Ιανουάριος – Ιούνιος 2023

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον πρόσβαση στο internet, ακόμα και τα παιδιά, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της Focus on Tech Life, την συνεχή έρευνα της Focus Bari για την σχέση των Ελλήνων με την τεχνολογία που «τρέχει» από το 1995.

Δείτε το νέο τεύχος εδώ

20 / 072023Οι Έλληνες & το Chat GPT

Όσο η τεχνολογία συνεχίζει να προοδεύει, νέοι τρόποι για να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη κάνουν την εμφάνιση τους. Τον τελευταίο καιρό μια νέα πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης, το chat GPT, έχει κάνει την εμφάνιση της, με πολλούς να επαινούν τα οφέλη της ενώ άλλους να ανησυχούν για το πως τέτοιες νέες τεχνολογίες θα επηρεάσουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας εδώ

13 / 072023Πώς νιώθουν οι Έλληνες για τα οικονομικά τους; (Μέρος 2ο)

Τα τελευταία χρόνια, η πρόοδος της τεχνολογίας, έχει συμβάλει στην διευκόλυνση των οικονομικών συναλλαγών μέσω διαδικτύου και έχει εντάξει νέες έννοιες όπως αυτή των κρυπτονομισμάτων. Το άγχος των Ελλήνων σχετικά με την καλή διαχείριση των οικονομικών τους είναι εμφανές και στις επενδυτικές τους δραστηριότητες καθώς η πλειοψηφία δεν επιθυμεί να αναλάβει ρίσκα στο χρηματιστήριο.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας εδώ

29 / 062023Πώς νιώθουν οι Έλληνες για τα οικονομικά τους; (Μέρος 1ο)

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια η οικονομία της Ελλάδος έχει κλονιστεί, οι Έλληνες φαίνεται να έχουν βγει πιο δυνατοί από αυτό μαθαίνοντας να διαχειρίζονται καλύτερα τα οικονομικά τους. Ενώ στο παρελθόν το δάνειο θεωρούνταν μια εύκολη λύση, πλέον αντιμετωπίζεται ως η «έσχατη επιλογή» με το πνεύμα της εποχής να τείνει προς την αποταμίευση και το budgeting.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας εδώ 

15 / 062023Τα CX Stories της Focus Bari Μάιος 2023

Και φέτος η έρευνα “CX Stories” της Focus Bari αποκαλύπτει τις εμπειρίες των Ελλήνων πελατών μέσα από τα δικά τους αφηγήματα! Εκπληκτικές εμπειρίες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές στην διάδρασή τους με πλειάδα οργανισμών μας περιγράφουν οι καταναλωτές και στην φετινή πανελλαδική έρευνα, δίνοντας κατευθύνσεις και ιδέες για βελτίωση.

Δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας εδώ

08 / 062023Οι Έλληνες, τα Café και H Ταχεία Εστίαση

Οι αλυσίδες café και τα εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή των Ελλήνων, όμως με την πάροδο του χρόνου ο πήχης έχει ανέβει και οι απαιτήσεις τον καταναλωτών για καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα των υλικών αυξάνονται.

Δείτε τη νέα έρευνα της Focus Bari εδώ

25 / 052023Focus On Tech Life Tips: Ιανουάριος – Μάρτιος 2023

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον πρόσβαση στο internet, ακόμα και οι «αρκετά ώριμοι ενήλικες», σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της Focus on Tech Life, την συνεχή έρευνα της Focus Bari για την σχέση των Ελλήνων με την τεχνολογία που «τρέχει» από το 1995.  Δείτε το νέο τεύχος εδώ

18 / 052023Οι Τρόποι Πληρωμής που Προτιμούν οι Έλληνες

Με την πάροδο του χρόνου, και ειδικότερα μετά την πανδημία, οι τρόποι πληρωμής έχουν αλλάξει. Εκτός του ότι πλέον τα περισσότερα πράγματα γίνονται ψηφιακά, έχουν εισαχθεί νέοι τρόποι πληρωμής στην αγορά.

Δείτε νέα έρευνα της Focus Bari με τίτλο «Οι Τρόποι Πληρωμής που Προτιμούν οι Έλληνες» που διεξήχθηκε το Μάιο του 2023 εδώ

27 / 042023Η Εξελισσόμενη Αγορά των Ηλεκτρονικών Συσκευών (Μέρος Γ)

Η νέα έρευνα της Focus Bari με τίτλο «Η Εξελισσόμενη Αγορά των Ηλεκτρονικών Συσκευών» που διεξήχθηκε παράλληλα σε άλλες 18 χώρες μέσω του δικτύου YouGov.

Δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας εδώ

gotop
Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.