focusbari

Group 193

YouGov

FOCUS BARI- Affiliate Partner της YouGov στην Ελλάδα

Από 1/6/2020 η Focus Bari είναι ο Affiliate Partner της YouGov στην Ελλάδα

Ύστερα από 32 χρόνια πετυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά και με διεθνή δράση και αναγνώριση, τολμήσαμε, σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, να δεχτούμε την τιμητική πρόταση που μας έκανε η YouGov, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία online ερευνών & data analytics στον κόσμο, και να γίνουμε οι affiliate partners της στην Ελλάδα.

Το κοινό στοιχείο στο όραμά μας είναι η λέξη «σύνδεση». Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία ενισχύουμε τη σύνδεση των μαρκών/ πελατών μας με τους δικούς τους πελάτες / καταναλωτές, και συνδέουμε την Ελλάδα με ένα παγκόσμιο online δίκτυο που «ακούει τη φωνή» 9.6 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 44 χώρες του κόσμο!

Με αυτό το βήμα, αισθανόμαστε ότι πρωτοπορούμε για ακόμα μια φορά, τοποθετώντας τον κλάδο της έρευνας σε νέες βάσεις στην χώρα μας. Μέσα από διεθνή σύγχρονα και ιδιαίτερα καινοτόμα ερευνητικά εργαλεία όπως τα Brandindex και Profiles και μέσα από εύχρηστα software που ανανεώνονται με νέα στοιχεία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στα brand teams να σχεδιάζουν τις ενέργειες τους και να παρακολουθούν την εξέλιξη του «brand value» μέσα από τους κατάλληλους δείκτες, ώστε να παίρνουν ενημερωμένες στρατηγικές και τακτικές αποφάσεις!

Plan & Track

Μέσα από την συνεργασία μας με την YouGov, λανσάραμε στην Ελλάδα το μοναδικό συνδυασμό εργαλείων «Plan & Track» επιτρέποντας όλες τις επιχειρηματικές αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς ρίσκο, κυριολεκτικά μέσα από τα «μάτια και την καρδιά» του target group κάθε μάρκας.

Ο συνδυασμός των δύο εργαλείων υποστηρίζει όλα τα σημαντικά σας βήματα, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία από μια και μοναδική πηγή: τον καταναλωτή σας, τον οποίο αφουγκραζόμαστε σε συνεχή βάση, κάθε μέρα!

To BrandIndex μετρά σε καθημερινή βάση τις απόψεις και στάσεις του κοινού για εκατοντάδες αγορές και χιλιάδες μάρκες σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομητική έρευνα brand tracking της YouGov σας βοηθάει να μετράτε την υγεία του brand σας, να παρακολουθείτε την ανάπτυξή του και να παρακολουθείτε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες  για να διαμορφώνεται ανταγωνιστική στρατηγική.

Μετρώντας στην Ελλάδα brands ήδη από το 2020 σε διάφορους κλάδους και έχοντας πρόσβαση σε νέα στοιχεία κάθε εβδομάδα αλλά και σε ιστορικά δεδομένα από την έναρξη των μετρήσεων, μπορείτε να σχεδιάσετε στρατηγική για την ανάπτυξη του brand σας μέσα από 16 καίρια brand health metrics ως KPIs. Σας βοηθά να αναλύσετε και να συγκρίνετε την επιτυχία σας σε σχέση με τους στόχους σας, τους ανταγωνιστές σας και ολόκληρη την αγορά σας.

Μάθετε περισσότερα για το YouGov BrandIndex εδώ

Το YouGov Profiles σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να κατανοήσετε τα κοινά   που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.  Σας διευκολύνει να εξατομικεύσετε και να σκιαγραφήσετε με μεγάλη ακρίβεια όλο τον «κόσμο» που βιώνουν οι καταναλωτές σας.  Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σίγουρες και ασυναγώνιστες στρατηγικές βασιζόμενοι σε αυθεντικές, αξιόπιστες πληροφορίες για τους καταναλωτές σας.

Η βάση δεδομένων μας που ανανεώνεται συνεχώς,  σας παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες δημογραφικά και ψυχογραφικά χαρακτηριστικά, στάσεις και καταναλωτικές συνήθειες,  ενώ ο συνδυασμός με τα 16 KPIs του BrandIndex σας επιτρέπει να διαμορφώσετε επιλογές με βάση τη σχέση των καταναλωτών με τη μάρκα σας, αλλά και του ανταγωνισμού σας.

Διαβάστε περισσότερα για το YouGov Profiles εδώ

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.