focusbari

Group 193

Brandindex

Brandindex

Καθημερινή Παρακολούθηση & Πληροφόρηση

To BrandIndex μετρά σε συνεχή βάση τις απόψεις και στάσεις του κοινού για εκατοντάδες αγορές και χιλιάδες μάρκες σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί την ναυαρχίδα των συνδρομητικών ερευνών της YouGov που υποστηρίζει και βοηθά τις ομάδες στελεχών που βρίσκονται «πίσω από τις μάρκες» να παρακολουθούν την ανάπτυξή τους και να χτίζουν ενημερωμένες και κατάλληλες στρατηγικές.

Παρακολουθώντας την πορεία κάθε μάρκες μέσα στον χρόνο, μπορείτε να αποκτήσετε τόσο την ιστορική εξέλιξη, όσο και την στιγμιαία θέση μιας μάρκας, αξιολογώντας και ελέγχοντας τα αποτελέσματα των ενεργειών σας, τόσο per se, όσο και σε σύγκριση με τους βασικούς ανταγωνιστές της.

Πώς λειτουργεί το Brandindex;
Στην Υλοποίηση

Ενεργοποιείστε τις καμπάνιες σας

Βάλτε σε εφαρμογή καμπάνιες που στηρίζονται στην κατάλληλη πληροφόρηση και στόχευση, έτσι ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα και να διαμορφώνουν την επιθυμητή εικόνα και άποψη μεταξύ των καταναλωτών σας.

Κάθε μέρα αλληλεπιδρούμε και καταγράφουμε την άποψη χιλιάδων καταναλωτών μέσα από το αποκλειστικό, διαδικτυακό μας πάνελ εγγεγραμμένων, που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ανθρώπους σε 44 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Στην Μέτρηση

Παρακολουθείστε την πορεία σας σε ημερήσια βάση

Μέσα από το Brandindex έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά την απόδοση των ενεργειών σας μέσα από 16 διαφορετικούς δείκτες, που αποτυπώνουν την «υγεία» της μάρκας σας, την θέση της στα ΜΜΕ και στα κανάλια αγορών, και όλα αυτά σε ένα ή και σε περισσότερα τμήματα της αγοράς.

Οι δείκτες παρακολούθησης περιλαμβάνουν:
– Βοηθούμενη γνώση, διαφημιστική ανάκληση, WOM & Buzz, απορρόφηση προσοχής – Θέση στο shortlist των υποψηφίων για αγορά, πρόθεση αγοράς, απόδοση αξίας, ικανοποίηση καταναλωτή
– Εταιρική φήμη, γενική εντύπωση, πρόθεση σύστασης, σημερινή και παλιότερη σχέση, αντιλαμβανόμενη ποιότητα

Στην Αξιολόγηση

Αναπτυχθείτε στρατηγικά

Αναλύστε και αξιολογήστε την επιτυχία σας σε σχέση με τους στόχους σας, τους ανταγωνιστές σας και ολόκληρη την αγορά.

Ο μοναδικός, πρωτοποριακός τρόπος reporting που σας προσφέρει το Brandindex, σας «λύνει τα χέρια» στην συνεχή παρακολούθηση της πορείας της μάρκας σας και της απόδοσης όλων των ενεργειών σας: κυριολεκτικά «με μια ματιά» είστε συνεχώς ενήμεροι πάνω σε όλα όσα θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή για την μάρκα σας.

Καθώς τα στοιχεία ανανεώνονται κάθε βράδυ, εσείς μπορείτε να δείτε αμέσως κάθε τι καινούργιο που αφορά στην μάρκα σας και σε όλη την αγορά σας και να αντιδράσετε αμέσως μόλις εντοπίσετε κάποια σημαντική αλλαγή σε οποιοδήποτε δείκτη αφορά στην πορεία της μάρκας σας. Κι ακόμα, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε προς όφελός σας κάθε ευκαιρία που θα εντοπίσετε στην αγορά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Μια συνεχής, άγρυπνη ματιά στην μάρκα σας!
Εγρήγορση
Μπείτε σε «άμεση δράση και αντίδραση» αμέσως μόλις εντοπίσετε κάποια εξέλιξη στο πολυπαραγοντικό πλέγμα των δεικτών της μάρκας σας, κάτι που μπορείτε να γνωρίζετε ταυτόχρονα για μια ή περισσότερες αγορές, μια ή περισσότερες χώρες.
Ιστορικός πλούτος
Αφουγκραστείτε την πορεία της μάρκας σας σε βάθος χρόνου και διδαχθείτε από τα ιστορικά της στοιχεία
Ευρύτητα γνώσης
Αναμετρήστε τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα παρακολουθώντας την ημερήσια πορεία των ανταγωνιστών και της αγοράς σας
Ευελιξία
Προσθέστε τις δικές σας, αποκλειστικές ερωτήσεις για να εμπλουτίσετε την πληροφόρησή σας πάνω στις απόψεις των καταναλωτών για την μάρκα σας και πάνω στις δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες
Ευκολία & αμεσότητα
Βρείτε όλα σας τα στοιχεία σε μια ενιαία πλατφόρμα στην οποία έχετε πρόσβαση με ένα απλό login

ΚΛΑΔΟΙ

Άμεση πρόσβαση στην καθημερινή πληροφόρηση για πολυάριθμες προϊοντικές κατηγορίες & αγορές

Αποκτείστε καθημερινή γνώση πάνω στις μάρκες μέσα από έτοιμα dashboards που σας επιτρέπουν να «σκάψετε» βαθύτερα, όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα από δείκτες, χρονικές περιόδους και τύπους γραφημάτων για να χτίσετε την δική σας εικόνα με όλα τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν, και με δυνατότητα να τα κατεβάσετε μέσα από το ειδικό ΑΡΙ όπως εσείς επιθυμείτε.

Στην Ελλάδα το Brandindex παρακολουθεί όλες τις μάρκες στους κλάδους των Τραπεζών, Ασφαλιστικών και μεγάλων αλυσίδων Λιανεμπορίου, ενώ το εύρος των εξεταζόμενων κλάδων εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ανακαλύψτε τα καθημερινά στοιχεία απόδοσης της δικής σας μάρκας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε τους δείκτες της δικής σας μάρκας και του ανταγωνισμού σας:
Email: anna@focus.gr
Phone: +30 210 7238122-3 – ext.239

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.