focusbari

Group 193

Profiles

Profiles

Σκιαγραφείστε Και Στοχευστε Το Δικό Σας Κοινό

Το Profiles σας διευκολύνει να βρείτε και να καταλάβετε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε και να σκιαγραφήσετε το προφίλ και τον «κόσμο» των δικών σας καταναλωτών με απαράμιλλη λεπτομέρεια.

Πώς λειτουργούν το Profiles YouGov;

Η βάση των πληροφοριών μας σας προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες δημογραφικά, ψυχογραφικά στοιχεία, καθώς και στάσεις ζωής, νοοτροπία και καταναλωτικές συνήθειες του κοινού.

Στον Εντοπισμό

Προσδιορίστε το δικό σας κοινό

Συσχετίστε και συνδυάστε μοναδικά «φίλτρα» για να σκιαγραφήσετε το πρωταρχικό κοινό που χρειάζεστε περισσότερο, και ενσωματώστε καταναλωτικές συνήθειές του, συνήθειες έκθεσής του στα Μέσα, ψυχογραφικά στοιχεία, δημογραφικά και μια πλειάδα άλλων πληροφοριών που εικονογραφούν τις «περσόνες» στις οποίες θέλετε να απευθυνθείτε.

Ενισχυμένη από την μεγαλύτερη βάση συνδεδεμένων από την ίδια πηγή στοιχείων στον κόσμο, το Profiles δίνει σε όλους τους marketers το πλουσιότερο πλέγμα πληροφοριών για το πλήρες φάσμα της ζωής των καταναλωτών τους!

Στην Περιγραφή

Κατανοήστε το κοινό σας σε βάθος και λεπτομέρεια

Ανακαλύψτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το κοινό που απευθύνεστε με απαράμιλλη, «ψηφιδωτή» λεπτομέρεια.

Επιλέξτε μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες παραμέτρους που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, παραμέτρους που περιλαμβάνουν την χρήση και τις απόψεις για τις μάρκες και τα προϊόντα, χόμπυ και ενδιαφέροντα, συνήθεις μέσων και κοινωνικών δικτύων, και πολλά ακόμη στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα, το στυλ και τον τρόπο ζωής του κοινού σας.

Στην Στόχευση

Προσδιορίστε με ακρίβεια το πότε και το πώς θα τους προσελκύσετε

Ξεχωρίστε τα κανάλια και τα Μέσα που αγαπούν και προτιμούν και μιλήστε τους ακριβώς εκείνη τη στιγμή που είναι ανοικτοί να σας ακούσουν.

Προσαρμόζοντας το μήνυμά σας προς το δικό σας κοινό, και απευθύνοντάς το σε αυτό την σωστή στιγμή και από το σωστό «κανάλι», μπορείτε να χτίσετε μια δυνατή σχέση με νέους πελάτες, να ανακτήσετε την επαφή και το δέσιμό σας με παλιότερους, και να παραμείνετε παρόντες και σημαντικοί με τους τωρινούς.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Λεπτομερής απεικόνηση του κοινού σας με απλό τρόπο
Πλατφόρμα στο cloud σε 24ωρη βάση
Όλα τα στοιχεία σας αποθηκεύονται στην δυνατή μας βάση στο cloud
Εύκολα και Διαδραστικά
Με το απλό και γρήγορο drag & drop interface μας, μπορείτε πανεύκολα και γρήγορα να χτίσετε το προφίλ του κοινού σας και να το απεικονίσετε όπως ακριβώς θέλετε, όπως ακριβώς σας βολεύει.
Βασισμένο σε Στοιχεία Έρευνας
Τα ειδικά μας χαρακτηριστικά απλοποιούν την ανάλυση των στοιχείων και την καθιστούν μια πανεύκολη διαδικασία για όλους.
Εβδομαδιαίες ενημερώσεις
Τα στοιχεία μας ανανεώνονται κάθε Δευτέρα πρωί, κατευθείαν από τους καταναλωτές.
Ευέλικτα
Επιλέξτε τα δικά σας, «custom» φίλτρα και παραμέτρους που σας ενδιαφέρουν, και σχετίζονται ουσιαστικά με τα χαρακτηριστικά που αφορούν το δικό σας κοινό.
Ομαδικά
Μοιραστείτε τα στοιχεία των αναλύσεών σας με τους συνεργάτες σας γρήγορα και εύκολα
Έξυπνα και Αποτελεσματικά
Το «Z score» της YouGov αυτόματα εντοπίζει και χρωματίζει τις σημαντικές παραμέτρους που ξεχωρίζουν τα εξειδικευμένα κοινά

Φέρτε το στα μέτρα σας

Μπορείτε να έρθετε σε απ’ ευθείας επαφή με τα κοινά που έχετε επιλέξει και να θέσετε τις δικές σας, αποκλειστικές ερωτήσεις, να τρέξετε τις δικές σας έρευνες και να ενσωματώσετε και αυτά τα νέα στοιχεία στον δικό σας λογαριασμό στο Profiles.

Ανακαλύψτε όλα όσα δεν γνωρίζατε για το δικό σας κοινό

Το Ρrofiles κατέχει μια τεράστια πληθώρα στοιχείων που αφορούν τους πανελίστες του στην Ελλάδα, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες που δεν γνωρίζατε ποτέ για το κοινό σας. Με αυτήν την δυνατότητα θα μπορέσετε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις πιο δυνατές, τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες που έχετε ποτέ δημιουργήσει για να πετύχετε τους στόχους σας

Χτίστε ένα πλήρες πορτραίτο του κοινού σας μέσα από παραμέτρους που εκτείνονται σε όλες τις πιο κάτω κατηγορίες :

  • Απόψεις & στοιχεία νοοτροπίας
  • Χρήση και γνώμες μαρκών
  • Δημογραφικά
  • Χρήση ψηφιακών Μέσων και κοινωνικών δικτύων
  • Ενδιαφέροντα
  • Στοιχεία τρόπου ζωής
  • Χρήση και σχέση με τα ΜΜΕ
  • Στοιχεία προσωπικότητας

Στοχεύστε με ακρίβεια

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία και τα εργαλεία που σας προσφέρει το Profiles
Email antigoni@focus.gr
Telephone +30 210 7238122-3 – ext.280

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.