focusbari

Group 193

Αρχική

Μετατρέπουμε τα δεδομένα σε γνώση
Μέσω της έμπνευσής μας και της τεχνολογίας αιχμής, μετατρέπουμε τα δεδομένα των καταναλωτών σε επιτυχημένες επιχειρηματικές κατευθυντήριες γραμμές.
Περισσότερα
Ο συνεργάτης της YouGov στην Ελλάδα
Βρείτε και κατανοήστε το κοινό που έχει μεγαλύτερη σημασία με τα προφίλ YouGov ή μετρήστε την υγεία της επωνυμίας, παρακολουθήστε την ανάπτυξη και παρακολουθήστε τη διαφήμιση για να δημιουργήσετε μια ασυναγώνιστη στρατηγική με το YouGov BrandIndex
Περισσότερα
Group 109@2x e1644774845204
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβανετε στοιχεια απο ερευνες και αλλες ενημερωσεις
Group 196
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Η Focus Bari έχει το μέγεθος, την ικανότητα και τους πόρους για διενέργεια ερευνών οπουδήποτε στον κόσμο με την επιλογή της ιδανικής μεθοδολογίας ανά περίπτωση.
YouGov BrandIndex

To BrandIndex μετρά σε καθημερινή βάση τις απόψεις και στάσεις του κοινού για εκατοντάδες αγορές και χιλιάδες μάρκες σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομητική έρευνα brand tracking της YouGov σας βοηθάει να μετράτε την υγεία του brand σας, να παρακολουθείτε την ανάπτυξή του και να παρακολουθείτε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες για να διαμορφώνεται ανταγωνιστική στρατηγική.

Μετρώντας στην Ελλάδα brands ήδη από το 2020 σε διάφορους κλάδους και έχοντας πρόσβαση σε νέα στοιχεία κάθε εβδομάδα αλλά και σε ιστορικά δεδομένα από την έναρξη των μετρήσεων, μπορείτε να σχεδιάσετε στρατηγική για την ανάπτυξη του brand σας μέσα από 16 καίρια brand health metrics ως KPIs. Σας βοηθά να αναλύσετε και να συγκρίνετε την επιτυχία σας σε σχέση με τους στόχους σας, τους ανταγωνιστές σας και ολόκληρη την αγορά σας.

YouGov®
Neuromizer Banner
Neuromizer

Είναι μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Focus Bari—ηγετική εταιρία στον χώρο της έρευνας αγοράς–και της Optimal—ηγετική εταιρία στον κλάδο του HR και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων.  Οι δύο εταιρίες δημιούργησαν από κοινού το Neuromizer, για να λανσάρουν μια πρωτοποριακή μεθοδολογία στην Έρευνα Αγοράς/Καταναλωτή. 

Η Focus Bari διαθέτει το ερευνητικό εργαλείο Neuromizer στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της στην μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για την καθοδήγηση των επιχειρηματικών αποφάσεων που έρχεται να υποστηρίξει μέσα από κάθε project.

Focus On Tech Life

Από το ξεκίνημά της η Focus Bari παρακολουθεί όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην ελληνική αγορά & κοινωνία: το 1933 ξεκίνησε η μέτρηση της Κινητής Τηλεφωνίας, το 1995 η συστηματική παρακολούθηση της σχέσης των Ελλήνων με το internet και την τεχνολογία, ενώ η διείσδυση της ευρυζωνικότητας και τα μερίδια των παρόχων «φωτογραφίζονται» σε τακτική βάση από το 2008.

Group 201@2x
Group 202@2x
CX Success Stories

Μια έρευνα σε τακτική βάση, που φωτογραφίζει με ακρίβεια τις εμπειρίες πελάτη των Ελλήνων καταναλωτών, σε μια πλειάδα κλάδων και αγορών, καλύπτοντας όλα τα σημεία επαφής των οργανισμών με τους πελάτες τους. Τα CX Stories της Focus Bari αφουγκράζονται συστηματικά τις ανάγκες και τα ζητούμενα των πελατών, όπως εκείνοι τα εκφράζουν αυθόρμητα μέσα από τις πραγματικές τους εμπειρίες, δίνοντας πλούσια «τροφή για σκέψη & δράση» σε εταιρίες και οργανισμούς.

Focus on Social Media Influencers

Στην εποχή μας, όλο και περισσότερες μάρκες εμπιστεύονται τους social media influencers για να διαφημίσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Ενώ υπάρχουν βασικά αριθμητικά στοιχεία/analytics για τους περισσότερους influencers, πώς μπορεί κανείς να γνωρίζει αν ταιριάζουν με την διαφημιζόμενη μάρκα, ή ποια μπορεί να είναι η δύναμη επιρροής και πειστικότητας που έχουν στο κοινό της μάρκας;

Group 203@2x
Group 204@2x
Bari S.M.A.R.T.

Από το ξεκίνημά της η Focus Bari έγινε συνώνυμη με την αξιοπιστία στον κλάδο των Ερευνών ΜΜΕ, που για 30+ χρόνια έχουν αποτελέσει το «νόμισμα» της διαφημιστικής αγοράς. Είναι μια επιτυχία που απορρέει από την στρατηγική επιλογή μας, την πρωτοβουλία, την επένδυση και την συνεχή εξέλιξη στον συγκεκριμένο εξειδικευμένο κλάδο.

Οι πελάτες μας
Όλα είναι όπως πρέπει, αξιόπιστα και γεμάτα αφοσίωση!
Ένας από τους πυλώνες του δικτύου Iris για περισσότερα από 25 χρόνια, το Focus Bari εξακολουθεί να είναι το πρακτορείο που πρέπει να αναζητήσετε στην Ελλάδα. Όλα εκεί είναι όπως θα έπρεπε, αξιόπιστα, αφοσιωμένα και γεμάτα αφοσίωση…και πολλά άλλα.
Stephane Marder
President/CEO, Future Thinking France, Iris President
fuzBGi
Είπαν για εμάς
Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.