focusbari

Group 193
Η Βαλέρια Τσάμη μέλος του ΔΣ ΕΑΣΕ για την 3ετία 2021-2023

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2021-2023 εξέλεξαν τα μέλη της ΕΑΣΕ κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 για πρώτη φορά υβριδικά στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy.

Η Βαλέρια Τσάμη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της FOCUS BARI, επανεξελέγη και συνεχίζει να συνεισφέρει στην ΕΑΣΕ και στις δράσεις της αυτή τη φορά ως Τακτικό μέλος του ΔΣ έχοντας ήδη διατελέσει αναπληρωματικό μέλος στην προηγούμενη θητεία του και Επικεφαλής της πολύ δυναμικής ομάδας δράσης της ΕΑΣΕ για τις Ίσες Ευκαιρίες στην Ηγεσία που ασχολείται με το θέμα του εργασιακού αποκλεισμού των 50+.  Όπως δήλωσε στην ομιλία της ως υποψήφια «Συνεχίζω νιώθοντας τον ίδιο ενθουσιασμό και θέλω πραγματικά να έχω την ευκαιρία να συνεισφέρω ακόμα περισσότερα στην επόμενη 3ετία γιατί γνωρίζω, τόσο μέσα από την προηγούμενη συμμετοχή μου στο Δ.Σ. όσο και μέσα από τις έρευνες που η FOCUS BARI έκανε χορηγικά για την ΕΑΣΕ, πως οι ανάγκες των μελών είναι πολυδιάστατες και οι προκλήσεις ακόμα μεγαλύτερες λόγω της πανδημίας»

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης η Βαλέρια Τσάμη παρουσίασε έρευνα που διενεργήθηκε από τη FOCUS BARI για την ΕΑΣΕ στα μέλη της για την αξιολόγηση των δράσεων της ΕΑΣΕ το 2021.

Δείτε περισσότερα για την Γενική Συνέλευση της ΕΑΣΕ στην οποία καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΕΑΣΕ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.