focusbari

Group 193
ΣΕΔΕΑ ΤΣΑΜΗ 0093
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΔΕΑ “H ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ – Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ”

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη η ημερίδα του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων & Έρευνας Αγοράς) με θέμα την αξία της έρευνας κοινής γνώμης και τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών.  Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Kathleen Frankovic, εκπρόσωπος της ESOMAR, αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ άλλων πρώην πρόεδρος της WAPOR.

Στην εισαγωγική της ομιλία η Βαλέρια Τσάμη, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΔΕΑ και Διευθύνουσα Σύμβουλος της FOCUS BARI, τόνισε πως η σημασία της έρευνας αγοράς και κοινής γνώμης και η σημασία της συμμετοχής είναι διαχρονικά μηνύματα που ο ΣΕΔΕΑ και τα μέλη του υπενθυμίζουν συνεχώς για πάνω από 30 χρόνια. Δίνοντας έμφαση σε θέματα ποιότητας, διαφάνειας και αξιοπιστίας επεσήμανε πως από την ίδρυσή του ο ΣΕΔΕΑ έχει θεσπίσει και συνεχώς ανά τα χρόνια ενισχύει ένα πλαίσιο που να διασφαλίζει τους πελάτες των μελών του αλλά και όλους τους αποδέκτες των αποτελεσμάτων των ερευνών που διενεργούν τα μέλη του.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν με τοποθετήσεις Έλληνες ομιλητές αλλά και ένα panel στελεχών του κλάδου που συζήτησαν για τα θέματα αυτά υπό το συντονισμό του έγκριτου δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά.

Δείτε τα videos

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Δείτε περισσότερα

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.