focusbari

Group 193
EASE21022024_0244-min
Η Βαλέρια Τσάμη της Focus Bari, Γενική Γραμματέας ΔΣ της ΕΑΣΕ για την τριετία 2024-2026

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΕ για την τριετία 2024-2026, μετά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη ο κ. Γιάννης Παπαχρήστου, CEO Greece, ANTENNA GROUP.

Στο ΔΣ συμμετέχουν:

Αντιπρόεδρος: Έλενα Καλλονά, Managing Director, JUNGHEINRICH HELLAS ΕΠΕ

Γενική Γραμματέας: Βαλέρια Τσάμη, Αντιπρόεδρος & Executive Director, FOCUS BARI A.E.

Ταμίας: Γιώργος Κατινιώτης, CEO, ACROMOVE INC.

Μέλη:

Άννυ Τρύφων, Vice President & Managing Director, DESIGNIA INSURANCE BROKERS SA

Ντορίνα Οικονομοπούλου, CEO, Marsh McLennan

Σάκης Έξαρχος, President & CEO, VANTAGE TOWERS GREECE

Αναπληρωματική Μέλη:

Σπύρος Νέστορας, Management Executive Director, KREKA AE

Αλέξανδρος Αλιβιζάτος, General Manager, REDEX AE

Λευτέρης Αναστασάκης, Vice President of the Board, PRIORITY CONSULTANTS SA

Δημήτρης Παπασωτηρίου, General Manager, DIGICOM SYSTEMS AE

H ΕΑΣΕ είναι ένας αξιοκρατικός, τεχνοκρατικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1986 με στόχο την εκπροσώπηση του επαγγελματία μάνατζερ και την προαγωγή θεμάτων ηγεσίας στην Ελλάδα. Αριθμεί περί τα 500 μέλη που – ως Πρόεδροι Δ.Σ., Εκτελεστικοί Αντιπρόεδροι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές και Γενικοί Διευθυντές Λειτουργικών Τομέων μεγάλων επιχειρήσεων – έχουν την κύρια ευθύνη των μεγαλύτερων και πλέον γνωστών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και δημόσιων Οργανισμών, με συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 62 δισ. ευρώ και σύνολο εργαζομένων που ξεπερνά τις 200.000 άτομα. Κύριος σκοπός της ΕΑΣΕ είναι η συμβολή της στη βελτίωση του επιπέδου του ανώτατου μάνατζμεντ της χώρας και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε περισσότερα για την ΕΑΣΕ εδώ

Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.