focusbari

Group 193

Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι μας

Στην Focus Bari, το πρώτο και πιο σημαντικό κεφάλαιο ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας. Χαιρόμαστε που σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα αναγνωρίζει την σημαντικότητα των εργαζομένων, καθώς οργανισμοί και επιχειρηματίες με κορυφαία βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό τους αναγνωρίζονται και προβάλλονται ως πρότυπα επιτυχίας και αποτελεσματικής ηγεσίας. Στην Focus Bari απολαμβάνουμε την συνεισφορά των 200+ συνεργατών που μας τιμούν με την προσφορά και την πιστότητά τους, και τους ευχαριστούμε θερμά!

xenia kourtoglou

Κούρτογλου Ξένια

Founder & Managing Partner
«Για μένα, η Focus Bari είναι άνθρωποι, έμπνευση, δημιουργία, συνεχής αλλαγή και εξέλιξη, πρόκληση ευκαιρία για ανάπτυξη, πλούσια και πολύτιμα μαθήματα ζωής, και τελικά, τρόπος ζωής!»
xenia@focus.gr
George Kapodistrias

Καποδίστριας Γιώργος

President, Operations Director
«Είχα τη τύχη να βρεθώ στη Focus Bari από τη στιγμή της ίδρυσής της και να ζήσω από κοντά το συναρπαστικό ταξίδι της πορείας της! Ένα ταξίδι που μου χάρισε και εξακολουθεί να μου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες, διδάγματα, ευκαιρίες και εναύσματα για συνεχή πρόοδο και αυτοβελτίωση.»
kgeorge@focus.gr
valeria tsami

Τσάμη Βαλέρια

Διευθύνουσα Σύμβουλος
«Από τις πρώτες αναμνήσεις μου: Οκτώβριος 1993, νωρίς το βράδυ ετοιμάζαμε μία παρουσίαση για ένα επείγον project. Την επόμενη μέρα τα συγχαρητήρια από τον πελάτη ήταν η επιβράβευση για κάτι που ήδη νιώθαμε από μόνοι μας: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! Για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ σκέφτηκα «Εδώ ανήκω»! και το ίδιο συνεχίζω να νιώθω όλα αυτά τα χρόνια!»
valeria@focus.gr
Anna Karadimitriou

Karadimitriou Anna

VP, Customer Experience & Innovation
«Λατρεύω την Έρευνα αγοράς, γιατί μου δίνει τη πρόκληση να αναζητώ το «δια ταύτα» πίσω από τις συμπεριφορές & τα γιατί που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τους πελάτες στους επιχειρηματικούς τους στόχους και είμαι περήφανη που είμαι μέλος της FOCUS BARI.»
anna@focus.gr
Antigoni Dimopoulou

Δημοπούλου Αντιγόνη

Group Account Director
«Η Focus Bari το 1997 γιόρταζε τα 9 χρόνια λειτουργίας της. Γνώρισα τους συναδέλφους μου σε μια βραδιά γιορτής και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι διασκέδαζαν την επέτειο “με τη καρδιά τους”! Εντυπωσιάστηκα όταν την επόμενη μέρα τους είδα να εργάζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, “με τη καρδιά τους”, σαν μια οικογένεια!
antigoni@focus.gr
Katerina Moshandreou

Μοσχανδρέου Κατερίνα

Account Director
«Όταν μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς σε μια εταιρία που συνδυάζει ευελιξία και σταθερότητα, γνώση και δημιουργικότητα, ελευθερία και ομαδικότητα, τότε κάθε σου μέρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αξία… και, στη Focus Bari, αυτή είναι καθημερινότητά μας!»
kmoshandreou@focus.gr
Koutouvali Elena scaled

Κουτούβαλη Έλενα

People & Insights Director
«Στη Focus Bari θέτουμε συνεχώς υψηλούς στόχους και είμαστε πάντα αποφασισμένοι να τους πετύχουμε. Το πάθος & η αγάπη για τη δουλειά μας είναι η έμπνευση, οι γνώσεις & η τεχνογνωσία είναι τα εργαλεία, η ποιότητα & αποτελεσματικότητα είναι πάντα ο σκοπός, οι πελάτες & οι συνάδελφοι είναι η δύναμή μας.
elena@focus.gr
Panos Kampouris

Καμπούρης Πάνος

Project Manager
«Είναι υπέροχο συναίσθημα να μπορείς να εκφραστείς μέσα από την εργασία σου!»
kampouris@focus.gr
Katerina Marouli

Κατερίνα Μαρουλή

Τρίκουλη Άννα-Μαρία

Senior Project Manager
«Στην Focus, σαν εταρεία, ασχολούμαι με το αντικείμενο που πάντα ήθελα να ασχοληθώ. Όμως μετά από τόσα χρόνια, για μένα δεν είναι πια απλά μια εταρεία. Είναι η απαραίτητη συνήθεια μου και η επαγγελματική μου "οικογένεια". Την στηρίζω και με στηρίζει, τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες εποχές.»
annamaria@focus.gr
Voula Bala

Μπάλα Βούλα

Project Design Manager
«Μετά από 24 χρόνια σκληρής δουλειάς στη FOCUS, καλών και κακών στιγμών, θυσιών και ανταμοιβών, επιβραβεύσεων και απογοητεύσεων, την είδα να εξελίσσεται και να φτάνει στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Η διατήρηση του υψηλού της επιπέδου είναι η συνεχής πρόκληση και ταυτόχρονα η πηγή δύναμής της.»
boula@focus.gr
Gianna Chalkiopoulou

Χαλκιοπούλου Γιάννα

Project Design Manager
«Έχει πλάκα να κάνεις κάτι που δεν μπορεί να γίνει…τελικά έχει πλάκα η FOCUS!!!!»
gianna@focus.gr
Soula Karadima

Καραδήμα Σούλα

Senior Project Manager
«Όταν βρίσκεσαι σε μια εταιρία που είναι πολλά χρόνια στο χώρο και βλέπεις ότι διατηρεί ακόμα και σήμερα τη φρεσκάδα και την νεανικότητά της τότε … ο χρόνος δεν αγγίζει ούτε εσένα!»
soula@focus.gr
Vivi Charta

Χαρτά Βιβή

Project Manager
«Η Focus Bari, μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ στο αντικείμενο που μου αρέσει, την Έρευνα Αγοράς. Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρίας, ένιωσα εμπιστοσύνη και ασφάλεια, τα οποία για εμένα αποτελούν κίνητρο για τη διαρκή εξέλιξή μου.»
vcharta@focus.gr
Zoe Polyzogopoulou

Πολυζωγοπούλου Ζωή

Project Manager
«Από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ στο προσωπικό της Focus Bari αισθάνθηκα όμορφα να εργάζομαι γι’ αυτή. Εργαζόμαστε ως ομάδα, με αντίπαλο το χρόνο και στόχο την ποιότητα του αποτελέσματος. Είναι ωραίο να δημιουργείς σε ένα περιβάλλον που σου ταιριάζει!»
zpolyzogopoulou@focus.gr
Evi Skreti

Σκρέτη Εύη

Project Manager
«1995-Σήμερα … χρόνια γεμάτα δημιουργία, επιτυχία, υπομονή κι επιμονή, αποτελεσματικότητα και αμέτρητες «δυνατές» στιγμές!»
evi@focus.gr
Anna Karlopoulou

Anna Karlopoulou

Vivi Velli

Βελλή Βιβή

Field Supervisor
«Η Focus Bari…από το 1993, το πάθος μου και ο εθισμός μου…Εν τέλει η ταυτότητά μου!»
v.veli@focus.gr
Aggeliki Marki

Μακρή Αγγελική

Field Supervisor
«Κάποια πράγματα στη ζωή είναι διαχρονικά. Έτσι και η Focus. Διαχρονική αξία με άξιους ανθρώπους.»
a.makri@focus.gr

Γαλανού Μαρία

Field Supervisor
«Όλοι μαζί και από κοινού προσπαθούμε για το καλύτερο και δεχόμαστε με χαρά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μας!»
m.galanou@focus.gr
Evi Vourna

Βουρνά Εύη

Chief Accountant
«Η εταιρία με τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα παρέχει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, χτίζοντας αμφίδρομες και ειλικρινείς σχέσεις συνεργασίας. Η αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αποτελεί για εμάς τους εργαζόμενους κίνητρο για συμμετοχή στο όραμα και την επίτευξη των στόχων της.»
evourna@focus.gr

Αντωνιάδου Ελευθερία

Credit Control Officer
«Είναι σημαντικό να είσαι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας FOCUS-BARI. Και αυτή η αλυσίδα έχει πολύ δυνατούς κρίκους.»
eantoniadou@focus.gr
gotop