focusbari

Group 193

Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι μας

Στην Focus Bari, το πρώτο και πιο σημαντικό κεφάλαιο ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας. Χαιρόμαστε που σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα αναγνωρίζει την σημαντικότητα των εργαζομένων, καθώς οργανισμοί και επιχειρηματίες με κορυφαία βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό τους αναγνωρίζονται και προβάλλονται ως πρότυπα επιτυχίας και αποτελεσματικής ηγεσίας. Στην Focus Bari απολαμβάνουμε την συνεισφορά των 200+ συνεργατών που μας τιμούν με την προσφορά και την πιστότητά τους, και τους ευχαριστούμε θερμά!

xenia kourtoglou

Κούρτογλου Ξένια

Founder & Managing Partner
«Για μένα, η Focus Bari είναι άνθρωποι, έμπνευση, δημιουργία, συνεχής αλλαγή και εξέλιξη, πρόκληση ευκαιρία για ανάπτυξη, πλούσια και πολύτιμα μαθήματα ζωής, και τελικά, τρόπος ζωής!»
xenia@focus.gr

Καποδίστριας Γιώργος

President & Managing Director
«Είχα τη τύχη να βρεθώ στη Focus Bari από τη στιγμή της ίδρυσής της και να ζήσω από κοντά το συναρπαστικό ταξίδι της πορείας της! Ένα ταξίδι που μου χάρισε και εξακολουθεί να μου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες, διδάγματα, ευκαιρίες και εναύσματα για συνεχή πρόοδο και αυτοβελτίωση.»
kgeorge@focus.gr

Τσάμη Βαλέρια

Vice President – Executive Director
«Πρώτη ανάμνηση: Οκτώβριος 1993, νωρίς το βράδυ ετοιμάζαμε μία παρουσίαση για ένα επείγον project. Την επόμενη μέρα τα συγχαρητήρια του πελάτη ήταν η επιβράβευση για κάτι που ήδη νιώθαμε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! Για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ σκέφτηκα «Εδώ ανήκω»! Kαι συνεχίζω να το νιώθω μέχρι τώρα!»
valeria@focus.gr

Δημοπούλου Αντιγόνη

Group Account Director
«Η Focus Bari το 1997 γιόρταζε τα 9 χρόνια λειτουργίας της. Γνώρισα τους συναδέλφους μου σε μια βραδιά γιορτής και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι διασκέδαζαν την επέτειο “με τη καρδιά τους”! Εντυπωσιάστηκα όταν την επόμενη μέρα τους είδα να εργάζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, “με τη καρδιά τους”, σαν μια οικογένεια!»
antigoni@focus.gr

Μοσχανδρέου Κατερίνα

Account Director
«Όταν μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς σε μια εταιρία που συνδυάζει ευελιξία και σταθερότητα, γνώση και δημιουργικότητα, ελευθερία και ομαδικότητα, τότε κάθε σου μέρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αξία… και, στη Focus Bari, αυτή είναι καθημερινότητά μας!»
kmoshandreou@focus.gr
Koutouvali Elena scaled

Κουτούβαλη Έλενα

People & Insights Director
«Πάθος & αγάπη για τη δουλειά μας είναι η έμπνευση μας, τεχνογνωσία που συνεχώς εξελίσσουμε είναι το μέσο, ποιότητα & αποτελεσματικότητα είναι πάντα ο σκοπός μας, με σεβασμό στους πελάτες, τους καταναλωτές & τους συνεργάτες μας.»
elena@focus.gr

Καμπούρης Πάνος

Senior Account Manager
«Είναι υπέροχο συναίσθημα να μπορείς να εκφραστείς μέσα από την εργασία σου!»
kampouris@focus.gr
Elli Zarkadi

Έλλη Ζαρκάδη

Account Manager – YouGov Products
Είμαι περήφανη να ανήκω σε μια ομάδα που ανοίγει νέους δρόμους στην έρευνα αγοράς με πάθος και αφοσίωση.
elli@focus.gr
Katerina Kontou

Κατερίνα Κοντού

Account Manager
«Focus Bari, ορόσημο για την προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ή με 3 λέξεις: άνθρωποι- έμπνευση- δημιουργία»
kkontou@focus.gr

Τρίκουλη Άννα-Μαρία

Project Management Director
«Στην Focus, σαν εταρεία, ασχολούμαι με το αντικείμενο που πάντα ήθελα να ασχοληθώ. Όμως μετά από τόσα χρόνια, για μένα δεν είναι πια απλά μια εταρεία. Είναι η απαραίτητη συνήθεια μου και η επαγγελματική μου "οικογένεια". Την στηρίζω και με στηρίζει, τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες εποχές.»
annamaria@focus.gr

Μπάλα Βούλα

Project Design Manager
«Μετά από 24 χρόνια σκληρής δουλειάς στη FOCUS, καλών και κακών στιγμών, θυσιών και ανταμοιβών, επιβραβεύσεων και απογοητεύσεων, την είδα να εξελίσσεται και να φτάνει στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Η διατήρηση του υψηλού της επιπέδου είναι η συνεχής πρόκληση και ταυτόχρονα η πηγή δύναμής της.»
boula@focus.gr

Χαλκιοπούλου Γιάννα

Project Design Manager
«Έχει πλάκα να κάνεις κάτι που δεν μπορεί να γίνει…τελικά έχει πλάκα η FOCUS!!!!»
gianna@focus.gr

Καραδήμα Σούλα

Senior Project Manager
«Όταν βρίσκεσαι σε μια εταιρία που είναι πολλά χρόνια στο χώρο και βλέπεις ότι διατηρεί ακόμα και σήμερα τη φρεσκάδα και την νεανικότητά της τότε … ο χρόνος δεν αγγίζει ούτε εσένα!»
soula@focus.gr

Χαρτά Βιβή

Project Manager
«Η Focus Bari, μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ στο αντικείμενο που μου αρέσει, την Έρευνα Αγοράς. Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρίας, ένιωσα εμπιστοσύνη και ασφάλεια, τα οποία για εμένα αποτελούν κίνητρο για τη διαρκή εξέλιξή μου.»
vcharta@focus.gr
Zoe Polyzogopoulou

Πολυζωγοπούλου Ζωή

Project Manager
«Από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ στο προσωπικό της Focus Bari αισθάνθηκα όμορφα να εργάζομαι γι’ αυτή. Εργαζόμαστε ως ομάδα, με αντίπαλο το χρόνο και στόχο την ποιότητα του αποτελέσματος. Είναι ωραίο να δημιουργείς σε ένα περιβάλλον που σου ταιριάζει!»
zpolyzogopoulou@focus.gr

Σκρέτη Εύη

Project Manager
«1995-Σήμερα … χρόνια γεμάτα δημιουργία, επιτυχία, υπομονή κι επιμονή, αποτελεσματικότητα και αμέτρητες «δυνατές» στιγμές!»
evi@focus.gr

Παππά Ελένη

Project Manager

Καρλοπούλου Άννα

Field Manager

Κοντού Μαρία

Field Supervisor

Μακρή Αγγελική

Field Supervisor
«Κάποια πράγματα στη ζωή είναι διαχρονικά. Έτσι και η Focus. Διαχρονική αξία με άξιους ανθρώπους.»
a.makri@focus.gr

Γαλανού Μαρία

Field Supervisor
«Όλοι μαζί και από κοινού προσπαθούμε για το καλύτερο και δεχόμαστε με χαρά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μας!»
m.galanou@focus.gr

Βουρνά Εύη

Chief Accountant
«Η εταιρία με τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα παρέχει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, χτίζοντας αμφίδρομες και ειλικρινείς σχέσεις συνεργασίας. Η αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αποτελεί για εμάς τους εργαζόμενους κίνητρο για συμμετοχή στο όραμα και την επίτευξη των στόχων της.»
evourna@focus.gr

Αντωνιάδου Ελευθερία

Credit Control Officer
«Είναι σημαντικό να είσαι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας FOCUS-BARI. Και αυτή η αλυσίδα έχει πολύ δυνατούς κρίκους.»
eantoniadou@focus.gr
Μαρκάροντας το κουτί και δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου – GDPR και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία σχετικά με την δραστηριότητα της Focus Bari, υπηρεσίες/προϊόντα και εκδηλώσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την επικοινωνία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε μέσα στα email που λαμβάνετε από εμάς.
By clicking the button and sharing your contact information with us, you acknowledge that you have read our Personal data policy - GDPR and that you consent to receiving communications about Focus Bari’s business, products/services, and events that may be of interest to you. However, if you ever change your mind, you can unsubscribe from our communications by following the instructions within the email that you receive from us.